Tüm Siparişlerde KARGO BEDAVA!                                                           Mobil App'i İndir, BIldirimlere İzin Ver, Sepette %10 İndirim                                                                         Üye Ol,Alışveriş Yap %7 Para Puan Kazan                                                                        Mobil App'te İlk Alışerişe Özel %15 İndirim                                                                        

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Aşağıda yer alan Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’ni okuyarak kişisel verilerinizi işleme amacımızı ve bu kapsamda sizin haklarınızı ayrıntılarıyla incelemenizi rica ediyoruz.

 

a) Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Setre Giyim Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti (“Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenecektir. 

 

b) Kişisel Verilerinizi Hangi Amaçlarla İşleneceği

Siz değerli müşterimizden WhatsApp iletişim hattı kanalı ile elde edilen kişisel verileriniz; Setre’ye ait mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi , iş süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik önerilerin alınması ve değerlendirilmesi, iş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi, satın aldığınız mal / hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi ve müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak Şirketimiz tarafından işlenmektedir.

 

c) Kişisel Verilerinizi Hangi Yöntemler ile Topluyor ve Hukuki Sebeplere Dayanarak İşliyoruz?

Tarafınızdan elektronik ortamda WhatsApp haberleşme kanalı ile toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5. maddesi uyarınca Şirketimiz tarafından sizden alınacak açık rızaya dayanılarak elektronik ortamda otomatik olarak işlenmektedir. 

 

d) İşlemeye Konu Kişisel Veri Kategorileri ve Tipleri

  • Kimlik Bilgisi: Ad soyad
  • İletişim Bilgisi:Telefon numarası, E-Posta adresi
  • Müşteri İşlem: İşlem Bilgisi
  • Görsel ve İşitsel Veriler: Fotoğraf, Ses kaydı bilgisi
  • Diğer: Müşteri tarafından paylaşılabilecek diğer bilgiler

 

e) İşlenen Kişisel Verilerinizin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

İşbu aydınlatma metnine konu kişisel verileriniz; (b) maddesinde belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda ve bu amaçların yerine getirilmesi ile sınırlı olarak; yurt içi ve WhatsApp LLC’nin yurt dışında mukim bir şirket olması sebebi ile yurt dışına , kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlar ile KVKK’nın 8. Ve 9. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir.

 

f) Kişisel Veri Sahibi Olarak KVKK Kapsamındaki Haklarınızla İlgili Bilgilendirme

KVKK’nın ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre Şirketimizin Huzur Mah. İmam Çeşme Yolu Cad No:1 Seyrantepe/ İSTANBUL adresine yazılı olarak iletebilirsiniz veya E-Bülten Kayıt Formu’na kayıt olduğunuz elektronik posta adresi üzerinden [email protected] e-posta adresine e-mail yoluyla iletebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için sitemizde çerez uygulaması vardır, toplanan kişisel verileriniz KVKK & GİZLİLİK VE GÜVENLİK açıklamamızda belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.